Backup (naar cloud of local)

 

BACKUP (NAAR CLOUD OF LOCAL)

Backup Disaster Recovery

Wat gebeurt er als je bedrijf gaat zakken? Niemand houdt ervan om erover te praten, maar als een levensverzekering, moeten we er alles aan doen en een plan hebben. Gezien het belang van een Backup Disaster Recovery Plan, kun je ook de tijd maken om jou een goed back-up plan te maken - of zelfs een geweldige.

Hoewel er zoveel back-upmethodes zijn als bedrijven, kunnen we u helpen om de beste oplossingen voor backup en herstel voor uw bedrijf te ontwikkelen. We beoordelen de bedrijfsvoerders en behoeften van uw bedrijf en bepalen dan een uniek actieplan voor uw situatie en ROI.

Regelmatige, systematische en geverifieerde back-up van de bestanden van uw bedrijf is absoluut kritisch. Ons geautomatiseerde back-upapparaat elimineert de menselijke fout en apparatuurfout praktisch. En in combinatie met beveiliging buiten de site, wordt uw gegevensbeveiliging verzekerd, ook bij storingen in het systeem of catastrofaal verlies. Alle gegevens worden bewaard in een faciliteit met gespiegelde locaties. Of u nu reserveert voor naleving, rampherstel of archivering, uw gegevens zijn gemakkelijk bereikbaar en altijd beschikbaar wanneer en waar u het nodig hebt.

Vandaag de dag staat er op tape media voor het back-up van bedrijfsgegevens niet alleen verouderd en omslachtig, het kan een groot risico voor uw organisatie zijn. Er is veel onderzoek daar vandaag die wijst op de inconsistentie, lage betrouwbaarheid en gebruikersfout die verband houdt met werknemers die een overvloed aan tapes beheren. Dit is de reden waarom bedrijven van alle maten vandaag de dag cloud-backups ontdekken of gegevens die over de site kunnen worden overgedragen en eventueel met relatief gemak worden hersteld.

 

Wat is Cloud Backup?

Om te begrijpen wat een "Cloud Backup" van de site is, moet men gegevens begrijpen en waar het zich bevindt. Gegevens kunnen verwijzen naar bestanden die zijn opgeslagen op een computerapparaat, documenten, spreadsheets, afbeeldingen, muziek, databases, powerpoints, enzovoort. Als de bestanden alleen bestaan ​​op een enkel apparaat, bijvoorbeeld een werkstation van een werknemer of de server van een bedrijf, dan inherent daar Is een enkel punt van toegang.

Werkstations, servers en externe harde schijven, zoals NAS-apparaten, zijn er in een of andere tijd in elkaar om te breken (meestal ongemakkelijk van tijden) - het is de aard van de technologie. Harde schijf mechanische storingen, computer virussen, spyware en malware, menselijke fout en natuurlijk doen de omgeving slechte dingen aan goede technologie.

De beste bescherming tegen een ramp heeft een zinvolle back-up- en rampherstelstrategie ter plaatse. De oplossing? Cloud Backup, die een middel is om bestanden te vervoeren en te repliceren onder off-site-apparaten, zoals servers, en op een veilige en veilige manier op te slaan.

Samen met een lokale back-upoplossing kunnen cloudbackups van Newcomp IT uw bedrijf back-ups maken naar onze externe off-site faciliteiten. Dit geeft u de rust in het weten dat uw gegevens veilig zijn, zonder zich zorgen te maken over de veranderende tapes van werknemers of het fysieke transport van gegevens van plaats tot plaats.