Datacenter inrichte

 

DATACENTER INRICHTEN

Newcomp IT ontwerpt en bouwt datacenters. Bij het bouwen of aanpassen van een datacenter is een gespecialiseerde mix van talent nodig: architectonisch, technisch, mechanisch, elektrisch en projectmanagement expertise. Newcomp IT heeft deze vaardigheden in huis en we begrijpen de speciale eisen van uw kritieke faciliteit: verhoogde vloeren, koeling, stroom, beveiliging, internetconnectivity en redundancy eisen.

Data center design / engineering en constructie is steeds complexer geworden. Het hoogopgeleide ontwerp- / bouwteam van Newcomp IT heeft decennia kennis bij het ontwerpen en bouwen van datacenters. Of u nu een datacenter bouwt, uitbreidt, verplaatst, een nieuw datacenter-koelsysteem of UPS wilt, wij voeren het complete of een specifiek deel van het project turn-key uit.

Wij bouwen data centers die voldoen aan uw huidige behoeften en bijdragen aan de lange termijn operationele doelen van uw organisatie. Wij betrouwbare faciliteiten op tijd en op budget gebouwd worden - volgens uw specificaties.