Exchange server implementatie / beheer / support

 

EXCHANGE SERVER IMPLEMENTATIE / BEHEER / SUPPORT

Haal het meeste uit uw investering in Microsoft Exchange Server met onze deskundige adviesdiensten. Wij hanteren de implementatie, migratie en beheer van Microsoft Exchange Servers met gebruikersbasen die zich uitbreiden van vijf tot vijftigduizend werknemers.

Onze diensten omvatten ontwerp, installatie, implementatie, configuratie, migraties en probleemoplossing. Met meer dan een decennium van onafhankelijke Microsoft Exchange Server consultancy ervaring onder onze riem, hebben we veel verschillende implementaties en configuraties behandeld.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met Microsoft beste praktijken, zodat u er zeker van bent dat de oplossing zal doen wat u wilt. We kunnen werken met Exchange 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016 plus Small Business Server (SBS) 2008 en 2011.

Trouble-free implementatie
Omdat we volledig onafhankelijk zijn, zonder hardware- of softwarefilialen, bieden wij onbeperkt advies en advies over elk aspect van de implementatie van Microsoft Exchange Server - inclusief licenties, archiveren, load balancing, opslagconfiguratie, virtualisatie en back-ups.

Onze langdurige expertise in het algemeen netwerkbeheer geeft ons een beeld van de 'grotere foto', die inzichten geeft in andere niet-gerelateerde netwerkproblemen die de implementatie van Exchange kunnen beïnvloeden, zodat we ze kunnen oplossen en een succesvolle installatie kunnen garanderen.

Typische projecten omvatten:
Installatie en implementatie van een nieuwe Exchange-omgeving
Evaluatie van de Uitvoeringsplannen van de Uitwisseling om hun geschiktheid te bevestigen
Ontwerp aanpassing van bestaande Exchange implementaties - bijvoorbeeld load balancing, hoge beschikbaarheid en fout tolerantie
Implementatie van load balancers
SSL Certificaat installatie en configuratie, en
Installatie en configuratie van Blackberry Enterprise Server / Enterprise Server Express.
Migraties met nul stilstand
Met Exchange 2003 wordt niet meer ondersteund, en Exchange 2007 en 2010 in 'uitgebreide ondersteuning' (alleen beveiligingsupdates) kiezen veel klanten nu om nu te upgraden. We kunnen helpen met gedetailleerde planning en voorbereiding op migratie naar de nieuwste versie (Exchange 2016), en voer het werk uit zodat er geen stilstand is voor eindgebruikers en geen risico voor de gegevens.

Als een door een derden uitgevoerde migratie verkeerd is en is afgebroken, kunnen we het opruimen - het redden van het project, het beveiligen van gegevens en het minimaliseren van storingen.

Typische projecten omvatten:
Naadloze migratie van niet-ondersteunde versies
Volledige upgrades (sommige oudere versies kunnen niet worden gemigreerd, dus een volledige upgrade is vereist), en
Migratie naar nieuwe hardware of een virtueel platform.
Onderhoud en monitoring
Zodra uw Microsoft Exchange Server is geïmplementeerd, kunnen we het voor u handhaven, zodat u maximale efficiëntie en uptime kunt garanderen. Ons uitgebreide Ondersteunings- en Onderhoudspakket omvat monitoring en routineonderhoud, evenals discounteerde consultancy als er iets mis zou gaan.

Lees meer over onze ondersteunings- en onderhoudsdiensten.

Algemeen advies
Als u slechte prestaties ondervindt of functionaliteit die niet goed werkt, kunnen we het probleem oplossen en oplossen.

We kunnen ook een 'derde lijn van ondersteuning' aanbieden voor klanten die ervoor kiezen om hun eigen Exchange-implementatie te beheren. Terwijl zij de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, kunnen we de meer significante, complexe taken uitvoeren - zoals reconfiguratie, updaten en patchen. We kunnen dit ook op de site of via de externe toegang doen.

Wat uw vereisten van Microsoft Exchange Server betreft, van volledige implementatie tot probleemoplossing en updates, contacteer ons vandaag om te zien hoe we u kunnen helpen optimaal te halen uit uw Exchange-omgeving.