Migratie naar de cloud

 

MIGRATIE NAAR DE CLOUD

Bij Newcomp-IT ontwerpen en brengen wij u zorgvuldig naar de Cloud, om u te helpen nieuwe zakelijke voordelen te realiseren. U hoeft geen ICT-apparatuur op te geven of te vervangen. Het team van IT-experts en consultants van Newcomp-IT zal u helpen bij het plannen van een pijnloze migratiestrategie die goed is voor uw bedrijf. Één van de beste dingen over cloud is dat het kan schalen volgens de behoeften van uw bedrijf, het werkt binnen uw budget en geeft u maximaal rendement op uw investering. 


Onze goede planning kan uw beweging naar de cloud vergemakkelijken en de weg vrijmaken voor toekomstig succes. Newcomp-IT Cloud migratie team partnert met u om de best mogelijke cloud migratie strategie te definiëren. Bent u klaar voor cloud?

Inventarisatie: Newcomp-IT zal uw huidige ICT omgeving, applicatie en hoe u deze gebruikt, beoordelen. We identificeren de applicaties die cloud-ready zijn en klaar om op de cloud te gaan. Typisch voorbeeld zijn File Storage, Emails, Calenders.

Planning: We zullen dan een migratieplan opstellen voor uw bedrijf dat uw huidige ICT-infrastructuur ontwikkelt naar een private of publieke cloud-infrastructuur en de impact op uw bedrijf beoordeelt

Migreren: het Newcomp-IT Cloud Migration-team werkt samen met uw bedrijf om bestaande applicaties van legacy-omgevingen naar de privé- of publieke wolk te migreren, terwijl het verstoren van uw bedrijf wordt beperkt.

Newcomp-IT Cloud Migration team kan u ook helpen migreren van een cloud-provider naar een andere met een minimale downtime.