Network connectivity / Routing / VPN

 

NETWORK CONNECTIVITY / ROUTING / VPN

In onze steeds mobiele wereld hebben medewerkers een snelle, veilige en betrouwbare manier om verbinding te maken met hun netwerken en applicaties - van overal ter wereld en van elk type apparaat. In de 'oude tijd' vereiste toegangsmethode gebruikerslicenties, wat kostbaar was. De technologie moest ook worden geconfigureerd voor elke laptop en elke gebruiker, die complex was.
De huidige VPN-technologie (SSL virtual private network) biedt een betere manier om op afstand mobiel toegang veilig te leveren vanuit een privé netwerk via een openbaar netwerk - het internet. Met een URL, een gebruikersnaam en een wachtwoord, werknemers over de hele wereld gebruiken SSL VPNs om verbonden te blijven met uw kantoor en de informatie die ze nodig hebben.
Als toonaangevend IT-bedrijf maakt iCorps gebruik van zijn uitgebreide expertise in meerdere disciplines om een ​​reeks best-of-breed VPN-oplossingen te ontwerpen en implementeren - en biedt beveiligde oplossingen voor externe toegang voor gedistribueerde organisaties van alle maten.
Het vergrendelen
Als een extern pad in uw netwerk kunnen VPN's risico's vormen als ze niet correct zijn ontworpen en geïmplementeerd. IT-consultants van iCorps zijn experts in de disciplines veiligheid, mobiliteit, compliance en remote access. Deze expertise, gecombineerd met onze 20 plus jaar IT-ervaring, stelt iCorps goed voor het implementeren van een VPN-oplossing die veilige verbindingen biedt en uw gebruikers, uw netwerken en uw informatie beschermt.
Met een breed scala aan VPN-producten en -soorten, waaronder SSL, site-to-site, remote, high availability en bonded - iCorps, kan u de VPN-oplossing die voldoet aan uw behoeften op afstand, ontwerpen en implementeren.
Connecties maken
Het gebruiksgemak en het gemak van de huidige VPN's zijn enorm voor zowel gebruikers als IT. Voor bedrijven vertaalt VPN-toegang direct om de productiviteit van de werknemers te behouden. ICorps 'VPN-oplossingen integreren naadloos in uw bestaande IT-ondersteuning om te verbinden:
Kantoren over cloud services
Afstandswerkers veilig in uw netwerk systemen
Platformtoestellen - waaronder Mac, PC en mobiele apparaten, zoals smartphones en iPads