Office 365

 

OFFICE 365

Office 365 Readiness Assessment is de eerste stap

Hoewel veel kleine en middelgrote ondernemingen zich ertoe proberen om naar Microsoft's cloud-platform Office 365 te gaan, desondanks worden deze bedrijven vaak nog steeds aan IT-adviseurs overgelaten nadat kostbare tijd en geld al verspild zijn. Om de switch naar dit cloudplatform te maken en de volledige waarde op de lange termijn te extraheren, duurt meer dan de knop van een switch, en daarom ontwikkelde Newcomp-IT de handtekening Office 365 Readiness Assessment. De evaluatie is de eerste stap om ervoor te zorgen dat de werkelijke migratie en implementatie van Office 365 op omvang, na budget en naadloos voor uw personeel is.

Newcomp-IT 'handtekening Office 365 Readiness Assessment biedt u een routekaart voor het implementeren van Office 365 in uw specifieke IT-omgeving. Ons team van ervaren en gecertificeerde cloud consultants luistert naar uw unieke bedrijfsdoelstellingen (dat wil zeggen mobiliteit, productiviteit, verminderde hardwareuitgaven) en de doelstellingen afstemmen met het juiste cloudmodel en Office 365-suite voor uw behoeften.
Vraag nu een Office 365 Readiness Assessment aan.


Waarom Office 365?

Office-365-Benefits-Pie-Chart
De Office 365 suites bieden kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om hun IT-omgeving te moderniseren en dagelijkse productiviteit te verbeteren met flexibele, vertrouwde en vertrouwde oplossingen. Het maakt niet uit hoe u toegang tot Office 365, en u krijgt dezelfde naadloze ervaring en beveiliging van enterprise-grade om uw zaken en klanten te beschermen. Er zijn geen grote upgront kosten en geen zorgen over upgrades. Online of offline kan je team samenwerken om meer gedaan te worden met behulp van volledig uitgeruste Office-apps die toegankelijk zijn op pc's, Macs, smartphones en tablets.
Office 365 geeft u de mogelijkheid om:
Breng je beste werk met nieuwe en innovatieve functies in elke Office-applicatie
Sla belangrijke e-mails op met zakelijke e-mail en tot 50 GB mailboxruimte.
Bescherm uw bedrijf tegen malware en spam met up-to-date beveiliging en e-mail bescherming.
Bewaar, synchroniseer en deel bestanden met OneDrive for Business en 1TB of space.
Samenwerken met teamleden en deelnemen aan online vergaderingen van uw favoriete mobiele apparaat.
Krijg gemoedsrust met een financieel gesteunde 99,9% uptime garantie.
Datasheetsicon Office 365 for Business Datasheet

 

Waarom kies Newcomp-IT als uw Office 365 partner?

Newcomp-IT heeft met haar inzet om onze klanten strategische, succesvolle migraties en implementaties te bieden, meer dan 60 bedrijven gemigreerd naar het Office 365-platform.
Streven naar perfectie
Uitzonderlijke klanttevredenheid en 90% klantretentie.
Expertise in cloud services
Bewezen Office 365 succes, deskundige consultants - waaronder SharePoint experts.
Expertise in managed services
20+ jaar ervaring met SMB's
Kortom, Newcomp-IT is uw one-stop cloud service partner. We doen wolk recht!