Printer networking or remote or queue

 

PRINTER NETWORKING OR REMOTE OR QUEUE

Weet u wat uw printers u kosten? De meeste bedrijven hebben geen idee van de echte kosten van hun afdrukdiensten. Terwijl bedrijven kijken naar elke andere mogelijke IT-operatie om de kosten te besparen en tijd en geld te besparen, wordt er vaak een gebied over het hoofd gezien: printer management. Office-netwerkprinters, bureaubladprinters, faxmachines, kopieerapparaten en scanners worden vaak genegeerd bij het beoordelen van IT-operaties. Bovendien begrijpen velen niet eens wat ze jaarlijks uitgeven voor de hardware, toner en inktcartridges, papier en het beheer van deze machines. Dus of u een klein gebruikersnetwerk heeft met individuele desktopprinters of een groot bedrijf met de behoefte aan netwerkprinterbeheer, wij kunnen u helpen uw printomgeving te optimaliseren, uw bedrijf duizenden Euro's te besparen.

Voordelen van Newcomp IT Printer Management Services

Beoordeling - er zijn talloze print management tools, maar de belangrijkste factor is de beoordeling van de huidige structuur van uw bedrijf. Dit stelt ons in staat om precies te bepalen welke apparatuur u heeft, wordt gebruikt, en hoeveel kost het uw bedrijf jaarlijks. Dit is vaak een eye opener voor veel bedrijven, omdat de meeste niet beseffen dat ze gemiddeld 3% van de jaarlijkse uitgaven voor drukwerk kunnen uitgeven. De beoordeling maakt het mogelijk om op de hoogte te komen van beslissingen om onnodige apparatuur te elimineren, verouderde apparatuur te vervangen of gedeelde stations te implementeren.

Voorspelbaar - als we uw apparatuur en afdrukbehoeften hebben beoordeeld, zullen we aanbevelingen doen om verder te gaan met een beheerde printerdienstovereenkomst. We geven u een duidelijke routekaart over hoe u de beste apparaten kunt gebruiken of wat u kunt verwachten als er nieuwe worden toegevoegd en welke benodigdheden nodig zijn om aan uw productiviteitsbehoeften te voldoen. Dit geeft u een voorspelbare begroting om mee te werken, waardoor potentiële drukproblemen proactief aangepakt kunnen worden en de behoefte aan grote toner benodigdheden beperkt.

Consolidatie - de meeste bedrijven hebben te veel printers. Wij werken met uw operationele structuur om de juiste hardware en de juiste hardware te bepalen voor uw bedrijfssituatie, zoals het verwijderen van tien bureaubladprinters, en vervangen door een gedeeld werkstation, dat alle afdruk-, fax- en scanbehoeften van het bedrijf moet verwerken .

Onderzoek heeft aangetoond dat voor elke Euro die een bedrijf uitgeeft aan toner en inkt, het nog eens negen Euro uitgeeft aan het beheren en ondersteunen van dat apparaat. Newcomp IT printer management-oplossingen bespaart u niet alleen hardware- en leveringskosten, maar bespaart u ook waardevolle ondersteunende kosten. Stop met het verspillen van geld met uw printbehoeften. Dus voordat u begint te zorgen over netwerkprintset, kunt u netwerkprinters kopen of een netwerkprinter ondersteunen. Neem contact met ons op vandaag om te zien hoeveel u kunt besparen op uw printerbehoeften.