Remote Desktop / Citrix

 

REMOTE DESKTOP / CITRIX CONSULTING

Organisaties worden aangedreven door de diverse applicaties die ze runnen. We begrijpen dat het aanzienlijk uitdagend kan zijn om applicaties aan gebruikers intern en extern te leveren via een verscheidenheid aan toegangsmethoden, terwijl een consequente aanvaardbare eindgebruikerervaring wordt behouden.

Door de dunne clienttechnologie kunnen applicaties en gegevens centraal opgeslagen worden, terwijl de gebruikers er altijd van kunnen genieten, van wanneer dan ook. We beschouwen dunne clienttechnologie als een technologie waarmee u specifieke zakelijke uitdagingen kunt aanpakken, zoals:
Centralized Application Deployment - Applicaties worden geïnstalleerd en beheerd vanuit een centrale locatie. Patches en updates vinden plaats op de gecentraliseerde server, die het mogelijk maakt om nieuwe applicaties en updates bijna onmiddellijk te plaatsen zonder dat de computers van de gebruiker helemaal beschikbaar zijn. Dit garandeert dat alle gebruikers dezelfde up-to-date versies van de applicaties uitvoeren. Bestanden en applicatiegegevens blijven gecentraliseerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een back-up hebt. Verloren of gestolen notitieboekjes hoeven geen waardevolle bedrijfsgegevens te bevatten.
Beveiligde toegang tot de afstandsbediening - Toegang tot organisatorische data en applicatie is een belangrijke vereiste voor onze klanten vandaag. We hebben de vaardigheden en deskundigheid om thin-client-oplossingen voor afstandsbediening voor uw bedrijf te bieden via een veilige en gecodeerde toegangstunnel. Dit kan wachtwoord beveiligd of beschermd worden door wachtwoord en een fysieke of elektronische sleutel fob (2-factor authenticatie apparaat). Afhankelijk van uw bedrijfsvereisten kunnen gebruikers op afstand werken van elke computer met een internetverbinding, en toegang krijgen tot dezelfde applicaties en gegevens die ze van het kantoor kunnen krijgen.
Compatibiliteit - Thin client applicaties hoeven niet compatibel te zijn met de computers die uw eindgebruikers gebruiken. Uw gebruikers kunnen de meest recente software van uw gecentraliseerde server, op desktops en laptops uitvoeren die op incompatibele of oudere besturingssystemen draaien. Voer meerdere applicaties tegelijk uit, anders zou het moeilijk of lastig zijn. Zeg tot ziens om java- en .net-raamwerken bij te werken in uw omgeving, alleen om bedrijfsapplicaties te laten uitvoeren (om niet te vergeten dat u zorgen over welke versies uw thuisgebruikers mogelijk zouden kunnen lopen).
Newcomp-IT heeft thin client die een aantal van de grootste Citrix-omgevingen in Nederland hebben gebouwd en onderhouden. Wij zijn de enige IT-provider in Nederland die zich voortdurend inzetten voor de ondersteuning van Citrix-infrastructuur.