VPBX / Voip

 

VPBX / VOIP TELEFONIE

Een professioneel zakelijk telefoonsysteem is de sleutel voor elke organisatie. Gebruiksgemak, betrouwbaarheid en geluidskwaliteit zijn van cruciaal belang om de toegankelijkheid voor klanten en uw zakelijke reputatie te behouden. Maar het beheren en onderhouden van een PBX (private branch exchange) telefonie systeem op lokatie kan duur, inflexibel en complex zijn om te upgraden. Grote kapitaaluitgaven en langdurige ondersteuningscontracten betekenen dat bedrijven steeds meer naar betere en flexibele alternatieven kijken, zoals een hosted VoIP-oplossing.

De kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van een gehoste VoIP-oplossing maakt het een aantrekkelijk alternatief voor PBX voor veel bedrijven. Maar het ontwerpen en implementeren van de overgang naar een nieuw systeem kan uitdagend en tijdrovend zijn. 

Het is ingewikkeld: het migreren van lijnen en nummers, integratie met pc's, mobiele telefoons en tablets, CRM-systemen, netwerkontwerp, hardwarecompatibiliteit, verenigde communicatie, beveiligings- en compliance problemen moeten allemaal overwogen en aangepakt worden. 

Het is riskant: uw bedrijf kan zich niet veroorloven om enige stilstand van zijn telefoonsystemen te lijden door een slecht geplande migratie of slecht ontworpen systeem.

Het is belangrijk: een hoogwaardig telefoonsysteem is een must voor elke organisatie die zijn imago en reputatie serieus neemt.

Newcomp-IT biedt een oplossing voor het complexe en kritieke probleem van migreratie van telefoonsystemen. Een VoIP-omgeving biedt extra beveiliging, flexibiliteit en mobiliteit, terwijl het nog steeds de oproepkwaliteit en functionaliteit van een zakelijke PBX biedt.

Ons ervaren migratiediensten team biedt een uitgebreide service die het volgende omvat:

  • Telefonie scan en kosten analyse
  • Oplossingsontwerp en planning
  • Nummer porting
  • Implementatie en ondersteuning
  • Producttraining